Sentralstøvsugere

Beam Electrolux sentralstøvsuger er produsert siden 1957 og er i dag verdens eldste, største og ledende produsent på markedet. Vi installerer Beam og Östberg sentralstøvsugere i ditt hjem!

Enklere renhold – bedre inneklima:
Med en sentralstøvsuger går renholdet raskere og enklere, samtidig som du får et bedre inneklima. Du slipper å dra med deg en tung støvsuger i trapper, rundt møbler eller å ødelegge vegghjørner. I tillegg slipper du det plagsomme og helsefarlige mikrostøvet.

A V E Systemer hjelper deg med oppsett i din bolig.

Beam625

BEAM ALLIANCE 625

Beam alliance 625 passer til leiligheter, rekkehus og mindre eneboliger. Med sitt lave energiforbruk har den likevel en ytelse du vil bli fornøyd med. Modellen er utstyrt med display og 2-veis kommunikasjon med slangen. Støvet filtreres gjennom Beams unike GORE-Tex filter og kan utstyres med HEPA utblåsningsfilter.
Klikk her for produktdatablad

BEAM ALLIANCE 675

Beam alliance 675 har lik størrelse og GORE-Tex filter som 625 SB, men kraftigere motor.Denne maskinen passer utmerket til store leiligheter, rekkehus og eneboliger. Den er utstyrt med et litt mer avansert display enn 625 SB.
Klikk her for produktdatablad

BEAM ALLIANCE 700TC

Beam alliance 700 tc har en ytelse utenom det vanlige. Denne gjør jobben svært få andre kan oppnå. Denne maskinen passer til store eneboliger eller til dem som bare enkelt vil ha det beste. Maskinen er selvfølgelig utstyrt med avansert display og Beams unike GORE-Tex filter.
Klikk her for produktdatablad

BEAM CS 750

Modellen trenger ingen utblåsning og kan plasseres der man ønsker, f.eks. i klesskap. Passer  ypperlig til leiligheter, hytter og mindre boenheter.
Klikk her for produktdatablad

BEAM PLATINUM 385

Bestselgeren gjennom mange år er nå ytterlig forbedret. BEAM 385 brukes i store boliger og hos dem som stiller ekstra krav til sugestyrke. Ny motor og filter fra GORE-Tex samt gjennomsiktig støvbeholder.
Klikk her for produktdatablad

BEAM PLATINUM 398

Modellen egner seg for store boliger, barnehager og mindre kontorbygg. Maskinen har ytelse og levetid utenom det vanlige. Beam 398 har et spesielt stort filter og en stor gjennomsiktig støvbeholder på hele 25 liter.
Klikk her for produktdatablad

Ostberg_CVS 100

ÖSTBERG CVS 100

Liten sentralstøvsuger for mindre boenheter. 21 liters papirpose.
Klikk her for produktdatablad

Ostberg CVS 400

ÖSTBERG CVS 400

Passer til rekkehus og eneboliger. Støvbeholder på 15 liter, selvrensende GORE filter.
Klikk her for produktdatablad
Share This