Daikin Altherma LT

Altherma Lavtemperatur er en luft til vann varmepumpe tilpasset gulvvarmesystem, lavtemperaturradiatorer og tappevannsoppvarming. Altherma LT kan også leveres med kjølefunksjon. Varmepumpen kan benyttes både til eksisterende og nye boliger, samt til lavenergihus.

AVE Systemer

Jærvegen 67, 4365 Nærbø
Madlakrossen 23, 4042 Hafrsfjord
Tlf: 09543 / 48 13 11 00
post@ave.no

Åpningstider Nærbø:
Hverdager: 8.00 – 15.00

Åpningstider Madla:
Mandag, onsdag og fredag: 14 - 17
Tirsdag og torsdag: 11 - 19
Lørdag: 10-14

Kontakt oss for et godt tilbud:

Derfor bør du velge Daikin Altherma varmepumpe med lav temperatur

• Spar på løpende kostnader, opprettholde optimal komfort
• Passer perfekt til nybygg og lavenergihus
• Kompakt løsning med varmt vann til boligbruk
• Intuitiv og selvforklarende kontroll

Komplett varmepumpe

Daikin Altherma er en komplett varmepumpe med fabrikkbygde komponenter, noe som gir rask og forutsigbar montasje. De nye innedelene er kompakte og har all servicetilgang i front. Dette gjør at den kan enkelt plasseres på små flater. Daikin Altherma luft til vann varmepumpe passer til gulvbåren varme, viftekonvektorer og lavtemperaturradiatorer.

Spar penger, oppretthold optimal komfort

Daikin Altherma sin avanserte teknologi tilbyr både store besparelser økonomisk og en komfortabel romtemperatur. Det begynner med riktig størrelse på komponentene i hjemmet ditt, slik at du ikke behøver å betale for unødvendig kapasitet. Hjertet er en kompressor med høy effektivitet som produserer maksimal effekt med minimal energi.

Smarte kontroller sikrer det mest effektive energiforbruket gjennom alle sesonger – selv i meget kaldt vær – holdes løpende kostnader lave.

Passer perfekt til nybygg og lavenergihus

Skal du bygge nytt hus? Forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt? Systemet fra Daikin Altherma er den ideele løsningen. Det forener oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk i ett system, og dette gir maksimal komfort hele året. Varmepumpen passer til alle klimaer og er bygget for å tåle de vanskeligste vinterforholdene. Systemet gir stabile romtemperaturer i hele huset, 365 dager i året.

Enda bedre er at systemet kan kobles til alle typer varmekilder med lav temperatur som brukes til moderne konstruksjon i boliger. Dette omfatter gulvvarme, radiatorer med lav temperatur, viftekonvektorer og konvektorvarmepumper.

Kompakt løsning med varmt vann til boligbruk

Hvis du ser etter en alt-i-ett-løsning, er Daikin Altherma svaret. Den gulvmonterte innedelen kombinerer oppvarming og kjøling med varmt vann til boligbruk. Den leveres med en 180 eller 260 liters tank med høy kapasitet, med 50% mindre varmetap sammenlignet med en standard tank. Med intelligente kontrollere kan du planlegge funksjonene (varme opp tanken på en spesifisert tid på dagen) og en gjenoppvarmingsfunksjon (automatisk gjenoppvarming når temperaturen faller under et spesifisert minimum).

Hvis det trengs integrert varmt vann til boligbruk, se Daikin Altherma veggmontert innedel.

Styr temperaturen når som helst og spar energi

Brukerinnstillingene er tilgjengelige på en stor skjerm og en intuitiv og selvforklarende meny. Dette inkluderer tidsur for drift av oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk. Dette inkluderer tidsur for drift av oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk. Dette sikrer stabile romtemperaturer for høyere komfort, og riktig temperatur på varmt vann til boligbruk gir større effektivitet. Flere detaljerte menyer gir mer informasjon og kontroll, slik som avansert energistyring.

Alternativt kan du få en forenklet skjerm som bare viser romtemperaturen og hvor innstillingspunktet for temperaturen kan endres.

 

Støtte på inntil kr. 30.000,-!

Enova kan gi støtte på inntil kr. 30.000,- etter installasjon av en luft til vann varmepumpe hjemme hos deg? Nå har du rett til å få tilbake penger når du investerer i energitiltak i boligen. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn dokumentasjon på kjøpet! Et godt tiltak er fjerning av oljefyr til en mer energivennlig løsning som en av våre Daikin Altherma produkter.

Les mer om støtteordningene på enova.no

videobrosjyre

Swingkompressor & inverter

Gir en høyere årsvarmefaktor.

Nøyaktig drift

Frekvensstyrt sirkulasjonspumpe i innedelen gir nøyaktig drift til et variabelt varmebehov.

Høy varmekapasitet

Nexura 35 leverer opptil 4.200W varmekapasitet ved -15°C og fortsatt hele 3.300W ved -25°C.

Enkel kontroll

Du kan justere temperaturen raskt, enkelt og bekvemt, takket være Daikin Altherma sitt brukervennlige betjeningspanelet.

Kontakt oss for et godt tilbud

A V E Systemer AS
Jærvegen 67, 4365 Nærbø
Madlakrossen 23, 4042 Hafrsfjord
Tlf: 09543 / 48 13 11 00
post@ave.no

Åpningstider Nærbø:
Hverdager: 8.00 – 15.00

Åpningstider Madla:
Mandag, onsdag og fredag: 14 - 17
Tirsdag og torsdag: 11 - 19
Lørdag: 10-14

Share This